Angel

Anne

Fabiola

Helena

Heloise

Kyra

Lara

Lisa

Scarlet

Solana

Summer

Tina

Vanya

Vicky


Aantrekkelijke sensuele dames

Wilt u een geweldige ervaring met een aantrekkelijke sensuele dames om nooit te vergeten? Ontmoet een of meerdere sexy dames en laat u op één van onze negen sfeervolle kamers verleiden en verwennen. Penthouse privé is al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten.

Zoekt u iets speciaals in de vorm van erotisch plezier dat al uw seksuele verlangens in vervulling laat gaan? Dan is onze stijlvolle seksclub voor u de perfecte plek.
Naast eersteklas services, absolute discretie en privacy, ontmoet u bij Penthouse Haarlem de meest geweldige dames. Er zijn gepassioneerde en elegante dames voor de smaak van elke man. Variërend van sexy blondines tot verleidelijke brunettes. Iedere dame heeft een sprankelende persoonlijkheid en eigen erotische kwaliteiten die uw stoutste dromen overtreffen.

Om u een indruk te geven van de dames staan er diversen foto’s van dames in de site. Echter niet elke dame wil uit privacy overwegingen gefotografeerd worden dus het blijft altijd de moeite waard om vrijblijvend langs te komen. 

Afspraak maken

U kunt telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres.