Agenda Dames

Agenda dames

Wilt u weten wanneer een van onze aantrekkelijke sensuele dames aanwezig is kijk dan hier onder daar vindt U de agenda dames hier ziet u wanneer de dames aanwezig zijn. Klik op de gewenste dame om te zien welke tijden zij eventueel beschikbaar is.  

Ook via onze twitter account kunt u zien wie er deze week aanwezig is. Om u een indruk te geven van de dames staan er diversen foto’s van dames in de site. Echter niet elke dame wil uit privacy overwegingen gefotografeerd worden dus het blijft altijd de moeite waard om vrijblijvend langs te komen. 

Afspraak maken

U kunt telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Onze negen kamers variëren en zijn allen voorzien van een douche, bad, jet stream of luxe bubbelbad. Alle benodigdheden zijn aanwezig, zodat u volop van elkaar kunt genieten. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres. U ontmoet geen andere bezoekers, waardoor uw anonimiteit wordt gewaarborgd.

Openingstijden:

Agenda dames

Penthouse Prive

Penthouse Prive is geopend van:
ma t/m za van 11.00-19.00 uur. 

s Avonds zijn wij een club. Wilt u daar meer over weten? Klik op de volgende link : Club Penthouse