Angel Penthouse Haarlem

Wilt u een geweldige ervaring met Angel, een sensuele dame om nooit te vergeten? Ontmoet haar dan en laat u op één van onze negen sfeervolle kamers verleiden en verwennen. Penthouse privé is al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten.

  • Leeftijd: 26 jaar
  • Lichaamsbouw: Normaal
  • Lengte: 160 cm
  • Cupmaat: 95D
  • Kleur haar: Blond
  • Taal: Spaans / Engels

Zoekt u iets speciaals in de vorm van erotisch plezier dat al uw seksuele verlangens in vervulling laat gaan?
Dan is onze stijlvolle seksclub voor u de perfecte plek.
Naast eersteklas services, absolute discretie en privacy, ontmoet u bij Penthouse Haarlem de meest geweldige dames. Er zijn gepassioneerde en elegante dames voor de smaak van elke man. Variërend van sexy blondines tot verleidelijke brunettes. Iedere dame heeft een sprankelende persoonlijkheid en eigen erotische kwaliteiten die uw stoutste dromen overtreffen.

Om u een indruk te geven van de dames staan er diversen foto’s van dames in de site. Echter niet elke dame wil uit privacy overwegingen gefotografeerd worden dus het blijft altijd de moeite waard om vrijblijvend langs te komen.

Afspraak maken

U kunt telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Onze negen kamers variëren en zijn allen voorzien van een douche, bad, jet stream of luxe bubbelbad. Alle benodigdheden zijn aanwezig, zodat u volop van elkaar kunt genieten. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres. U ontmoet geen andere bezoekers, waardoor uw anonimiteit wordt gewaarborgd.

Openingstijden:

Amber een ontmoeting met een sensuele dame van Penthouse Prive

Penthouse Prive

Penthouse Prive is geopend van:
di t/m za van 11.00-19.00 uur.

’s Avonds zijn wij een club. Wilt u daar meer over weten? Klik op de volgende link :
Club Penthouse