Kamers sexclub

Kamers sexclub

Er zijn 9 kamers sexclub met allemaal hun eigen sfeer van een klassieke tot een moderne inrichting. Sommige kamers hebben een douche, andere weer een bad of bubbelkamers maar ook een VIP-kamer waarin een kingsize bed en bad staan zodat u ook met meerdere dames volop van elkaar kunt genieten.

Kamers sexclub

Boek de VIP kamer met een kingsize bad

Wij hebben ook een VIP kamer met een kingsize bed, kingsize bed en een aparte douche voor een geweldige ervaring met een aantrekkelijke sensuele dames om nooit te vergeten. U kunt U ook laten verleiden door meerdere sexy dames.

Agenda

Wilt u weten wanneer een van onze aantrekkelijke sensuele dames aanwezig is kijk dan in onze agenda of via onze twitter account en u kunt zien wie er deze week aanwezig is.

Afspraak maken

U kunt telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt bij ons eersteklas services, absolute discretie en privacy en U ontmoet bij Penthouse Haarlem de meest gepassioneerde en elegante dames.