Aantrekkelijke sensuele dames

Amber

Angel

Carin

Claudia

Emma

Helena

Heloise

Kim

Lara

Lisa

Vanya

Wilt u een geweldige ervaring met een sensuele dame om nooit te vergeten? Ontmoet haar dan en laat u op één van onze negen sfeervolle kamers verleiden en verwennen. Penthouse privé is al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten.

Bent u op zoek naar iets bijzonders in de vorm van erotisch genot dat al uw seksuele verlangens vervult? Dan is ons stijlvolle privéhuis de perfecte plek voor jou.
Naast eersteklas service, absolute discretie en privacy ontmoet u bij Penthouse Haarlem de meest fantastische dames. Er zijn gepassioneerde en elegante dames voor de smaak van elke man. Variërend van sexy blondines tot verleidelijke brunettes. Iedere dame heeft een sprankelende persoonlijkheid en haar eigen erotische kwaliteiten die uw stoutste dromen overtreffen.

Om u een indruk te geven van de dames staan ​​er diverse foto’s van dames op de site. Echter wil niet iedere dame vanwege privacyredenen gefotografeerd worden, dus het is altijd de moeite waard om vrijblijvend langs te komen.

Een afspraak maken

U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres.