Privehuis Penthouse Prive

Privehuis Penthouse Prive is nabij hotel Carlton Square Haarlem gevestigd met ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving en parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek. Penthouse Prive is al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten.

Penthouse Prive

Adres:  Baan 17
Postcode: 2012 DB   
Plaats: Haarlem
Telefoonnummer:  023-5260733
E-mail: info@penthouseprive.nl
Website: https://privehuis.penthouse-haarlem.nl

  Waar kunt U ons vinden

  Vanaf zowel Luchthaven Schiphol, Amsterdam als Alkmaar, is Penthouse Prive binnen twintig minuten te bereiken. Wij zijn gevestigd in een klassiek herenhuis aan Baan 17 in Haarlem-Zuid.
  U vindt onze high-end seksclub nabij hotel Carlton Square Haarlem. In de nabije omgeving van de club is er volop riante parkeergelegenheid, in onder andere de parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek. In onze zeer professionele sexclub staan gastvrijheid, erotiek, intimiteit en verwennen voorop. Hebt u behoefte aan privacy dan kunt u eventueel ook individueel kennismaken met de dames. U kunt dit bij uw entree aangeven. Kortom, Penthouse Prive is de club voor elke man!

  Agenda

  Wilt u weten wanneer een van onze aantrekkelijke sensuele dames aanwezig is kijk dan in onze agenda of via onze twitter account en u kunt zien wie er deze week aanwezig is.

  Afspraak maken

  U kunt telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres.